Цели долни протези с ефективен вакуум “Професионалистът”:

Mandibular Suction-effective Denture “The Professional”

Mandibular Suction-effective Denture “The Professional”

Имаме желание да преведем книгата Mandibular Suction-effective Denture “The Professional” на български език. За целта, правим проучване – книгата представлява ли интерес за вас?

Автори: Jiro Abe / Kenji Iwaki / Tetsuya Sudo / Kyoko Kokubo

Издадена: 1-st Edition 2019, QP, Japan
Книга с меки корици, формат А4, 188 страници, 191 изображения
Език: БЪЛГАРСКИ
Раздели: Протетика, Зъботехника

Техниката с ефективен вакуум за мандибуларни цели протези на Dr. Jiro Abe е придобила особена популярност поради успеха на много зъболекари и зъботехници от цял свят, които дълго са я прилагали в практиките си. Тя насочва вниманието на читателя и върху приложението на тази техника при различен тип оклузални деформации. В книгата е представен цялостен протокол за изработване на протези на долна челюст с ефективен вакуум, включват се и коментари от гледна точка на оклузалните деформации по Енгъл и как да се подхожда в трудни случаи.
Книгата засяга и темата за изработване на естетични цели протези. Това е ключова книга за зъболекари и  зъботехници, които се занимават с тотално протезиране със снемаеми протези.

Съдържание:

Част 1. Въведение.

Част 2. Всичко започва с интраоралния преглед.

Част 3. Правила за успех в лечението с цели протези.

Част 4. Клиничен случай 1 Лесен случай: Клас I оклузия с идеален алвеоларен гребен и стабилна позиция на долната челюст.

Част 5. Клиничен случай 2 Максиларен/Мандибуларен труден случай: Клас II. подклас 2 – с максиларен отпуснат алвеоларен гребен и резорбция на мандибуларния алвеоларен гребен.

Част 6. Стъпки в изработването на протеза за клас  II – подклас 1.

Част 7. Метод за изработване на протеза за пациент с клас III малоклузия и проблеми с темпоромандибуларната става.

Книгата е бестселър и е изчерпана от тираж на международния пазар. Тя е много полезна за практиката на всеки зъболекар и зъботехник.

Всички, направили преордер до 30 ноември 2023 г, ще може да закупят книгата на цена 170 лв.  Поръчката не е обвързана с предварително плащане. Книгата ще се издаде, при събрани 200 преордера.

Цели долни протези с ефективен вакуум “Професионалистът”